Стало відомо, що у Києві знову спостерігається зниження цін на оренду квартир, чому сприяли нові масовані ракетні удари російських окупантів.

І якщо у вересні ми спостерігали стабільне підвищення вартості житла, із середини жовтня ситуація різко змінилася. Про це повідомляє Bird. Наприклад, однокімнатні квартири, які є одними з найпопулярніших для оренди, подешевшали на п'ять відсотків. До повномасштабної фази війни проти Росії середня ціна була близько 13 тисяч гривень. Наприкінці листопада – 9500 грн.

Газ в квартирі, скріншот: YouTube
Газ в квартирі, скріншот: YouTube

Але найбільш помітні коливання цін можна побачити у сегменті дво-, трикімнатних квартир. Бо ціни обвалилися на цілих 12 відсотків. І якщо раніше двокімнатну можна було зняти за 21,6 тисячі гривень, зараз - за 14 тисяч. А трикімнатні за 22 тис. (було 46,1 тис.).

Але й ринок змінився. Кількість охочих винайняти квартиру в столиці помітно знизилася через ракетні удари. А ще тривалі відключення електроенергія призвели до зниження цін на житло, що орендується, а також до того, що тепер потенційні орендарі враховують, на якому поверсі розташована квартира і яка плита встановлена ​​на кухні - електрична або газова.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно ми писали про те, що наші українські військовослужбовці можуть розраховувати на знижку на "комуналку". І багато іншого.

Нагадаємо, енергетики готують сюрприз українцям: люди будуть у захваті

Як повідомляв "Знай.uа", чи варто тікати з України через можливий блекаут: "Це розуміє кожен"

Знай.uа писав, на українців чекає черговий Новий рік без снігу та морозів: якою буде зима цього року