Українці, які займаються закупівлею продуктів, а не іноді заходять до магазину, вже помітили – прийшло чергове подорожчання. Так, українські мережі супермаркетів поділилися цінами на рис та макаронні вироби.

Давайте дізнаємося, до чого потрібно готуватися українцям у середині листопада перед походом на ринок чи супермаркет.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації аналітиків Minfin, пише портал "Хвиля".

Ціни на рис, скріншот: Minfin
Ціни на рис, скріншот: Minfin

Ціни на рис

У листопаді також підвищилася вартість та рису. Довгий додав у ціні з 69,34 грн/кг до 72,20 грн/кг. Кілограм круглого рису подорожчав із 74,85 грн до 77,17 грн.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ціни на макарони, скріншот: Minfin
Ціни на макарони, скріншот: Minfin

Ціни на макаронні вироби

А ось макарони "пір'я" подорожчали з 28,73 грн/кг до 30,63 грн/кг. Цінник на них коштує від 36,59 грн/кг (Новус) до 38,70 грн/кг (Ашан).

Також варто нагадати нашим читачам, що в середині листопада українські супермаркети оновили ціни на популярну молочку, а саме на йогурти, кефір та сир. Улюбленими продуктами можна побалувати себе дешевше, ніж було у жовтні. Так, йогурт торгової марки "Активіа" Класичний 1,5% загалом пропонується по 19,20 гривні за 290 мл. Якщо порівнювати із жовтнем, коли він коштував 23,15 гривні, то ціна помітно знизилася.

Нагадаємо, ціни на капусту в Україні підскочили майже вдвічі, але це не кінець: експерти прогнозують подальше подорожчання.

Раніше повідомлялося, шкірка стане м'якою і легко відкушуватиметься: як правильно засолювати сало.

Також, супермаркети опустили ціни на популярну "молочку": скільки коштує кефір, сир і йогурт.