Регулятор газового ринку компанія "Нафтогаз" детально пояснила громадянам, як платити за газ, щоб мати можливість претендувати на знижку. Компанія пропонує українцям отримати знижку 1% на наступну плату за газ. Необхідно лише сплатити до 15 числа поточного місяця за спожитий газ минулого місяця.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" своїй клієнтці, опублікованій у Facebook, пише "Хвиля".

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

"Чому Нафтогаз дає знижку тільки при оплаті в особистому кабінеті? А якщо мені зручно оплачувати в monobank. Заборгованості немає, а за травень навіть сплатила у подвійному розмірі – Нафтогазу та Київоблгазу. То чому такі споживачі не мають знижки? Чому ділите людей на білих? та чорних?", - запитала клієнтка Нафтогазу.

У відповіді на коментар представник компанії повідомив, що знижка нараховується за повної оплати за спожитий газ минулого місяця. При цьому потрібно оплачувати до 15 числа.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Оплату необхідно зробити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Моно monobank банку", - йдеться у відповіді.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також у Нафтогазі додали, що оплата через ГЕРЦ, Google pay, Apple pay можлива в особистому кабінеті my-a.gas.ua. Платіжна система LiqPay використовується для проведення платежів під час оплати через чат GASUA. Крім того, можна сплатити на сайті цих платіжних систем або в додатку monobank.

Нагадаємо, українцям довелося двічі заплатити за комуналку: як повернути свої гроші назад у гаманець.

Раніше повідомлялося, суд, арешт та продаж житла: українцям пояснили, що буде, якщо не платити за комуналку.

Також, боржники за комуналку отримали попередження: із чим доведеться зіткнутися неплатникам.