Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який відомий тим, що має найбільшу в країні мережу банкоматів та терміналів оплати, продовжує засмучувати своїх старих клієнтів. Справа в тому, що деяким людям несподівано обрізають ліміти на картках.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа
Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа

"З ПриватБанком вже більше 15 років весь час користуюся, можна сказати всіма послугами, маю кредитку на 25 тис, жодного прострочення все вчасно ложу, пару днів тому прийшла смс переглянутий кредитний ліміт з 25 тис, на 4 тис, ну подумав, забрали то і забрали, потім поклав ще 1 тис, бо маю пару кредитів - оплата частинами, щоб потім зняло, то сьогодні знову прийшла смс: "ваш переглянутий кредитний ліміт з 4 тис на 3 тис", і у мене через пару днів повинні знімати оплату частинами , а я зараз поїхав до батьків у село, тепер маю все кидати, їхати в місто, щоб покласти гроші, щоб не було прострочення по оплаті частинами.Запитав чому банк забрав ліміт.Отримав відповідь від банку, можна сказати, що я мало користуюся їх продуктом, як це розуміти не знаю. Одним словом - просто знахабніли, і жодної поваги до клієнтів", - пише українець.

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанка", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто також зазначити, що на це повідомлення представили банку поки що не відреагували. Тепер чоловікові необхідно чекати на детальну інформацію, що йому необхідно робити в такому випадку.

Нагадаємо, українцям з карткою "Ощадбанку" потрібно зазнати болю, щоб отримати гроші: "Притискає шторкою...".

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк шокує українців захмарними комісіями: "Це нонсенс".

Також, українцям розповіли, коли НБУ благатиме людей купити долар: діліть на 40.