ПриватБанк регулярно радує клієнтів цікавими акціями, і цього разу дає шанс отримати від 500 до 15 тисяч гривень. Для участі українцям потрібно виконати лише три кроки, такі саме розповіли у пресслужбі банку.

У ПриватБанку запустили акцію для клієнтів, які здійснюють або отримують міжнародний переказ із карткою Visa. Вони мають змогу виграти від 500 до 15 тисяч гривень, а паралельно ще й зробити добру справу.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"З 10 листопада кожен українець, який отримує або відправляє міжнародний переказ з карткою Visa, автоматично долучається до гарної справи. Адже за кожен переказ ПриватБанк та Visa перерахують 10 грн для програми "Допомога госпіталям та медустановам України". Крім того, учасники акції можуть отримати кешбек 500 грн, 1000 грн або головний приз – сертифікат на 15 000 грн", - йдеться у повідомленні.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Для участі потрібно зробити лише три кроки. По-перше, зареєструватися за посиланням. По-друге, отримати або відправити міжнародний переказ із карткою Visa ПриватБанку на суму не менше 2 тисяч гривень. По-третє, зробити з будь-якої картки Visa ПриватБанку щонайменше дві транзакції на загальну суму 200 гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк шокує українців захмарними комісіями: "Це нонсенс".

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші".