Один із найбільших українських державних банків, який відомий завдяки тому, що більшість пенсіонерів отримують у ньому свої законні виплати, продовжує дивувати своїх клієнтів.

Ось днями банкомат навіть трохи затиснув пальці українця. Справа в тому, що клієнт не схотів здаватися і вирішив йти до кінця, щоб отримати свої гроші.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

"Знімав я з картки в банкоматі п'ять тисяч, банкомат дзижчав і з отвору для видачі грошей з'являється кутовий край стопки грошей по 100 грн, щось їх там перекосило, я терміново вставляю два пальці лівої руки в отвір, а правою рукою починаю витягувати банкноти Шторка намагається закритися, а я їй не даю, іншою рукою виймаю гроші і вважаю їх, поки всю суму не витяг, не витягав пальці з купюровіддавача. Воно і не боляче притискає цією шторкою. Можливо кому знадобиться мій досвід. Борітесь і поборете", – відверто поділився досвідом українець.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Варто зазначити, що представники банку на це звернення поки що не надали офіційної відповіді.

Нагадаємо, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють...".

Раніше повідомлялося, "Чим далі, тим гірше": українці з карткою "ПриватБанку" відчули на своєму гаманці несподівані ліміти, люди залишилися без грошей.

Також, "Гроші залишились у банкоматі...": українець отримав подвійний удар від "ПриватБанку" та "Ощадбанку".