ПриватБанк шокував українця величезною комісією за зняття готівки. Подробиці клієнт виклав у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Клієнт розповів, що вирішив зняти з картки ПриватБанку особисті кошти та скористався для цього банкоматом "Ощадбанку". За зняття 1000 гривень із чоловіка взяли 10 гривень комісії, що сильно його обурило, адже до цього подібного, за його словами, не було.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Знімав у "Ощадбанку" банкоматі 1000 грн. із власних коштів, мені зняли 10 грн. Ніколи цього не було. Вирішив закрити всі карти Привату та перейти до іншого. Як знімати % з твоїх грошей, це нонсенс", - поскаржився клієнт.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

У ПриватБанку відреагували на скаргу і пояснили клієнту, в чому може бути справа.

"При знятті готівки з карток ПриватБанку в банкоматах ПриватБанку або інших українських банків немає додаткової комісії. Діє тільки комісія картки. Найімовірніше ви знімали готівку з картки універсальної за тарифами якої передбачена комісія 1% за зняття власних коштів по Україні. Ця комісія не нова", - поспішили пояснити у банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфі
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто і на яких умовах може отримати.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші" .