Астрологи розповіли, як оформити спальню відповідно до знаку Зодіаку цього місяця.

Повітряні знаки — Близнюки, Терези та Водолій повинні викинути хлам зі своїх домівок. Про це пишуть на порталі Еxpress.

Затишний інтер'єр. Фото: скриншот youtube
Затишний інтер'єр. Фото: скриншот youtube

Експерти пояснили, що для повітряних знаків, таких як Близнюки, Терези та Водолій, мінімалістичний стиль є найкращим вибором, оскільки "їм потрібен простір для самовираження, дозволяючи своїм сміливим характерам бути акцентним кольором, якого потребує їхній декор".

Знаки повітря люблять почуватися вільними. Вони люблять писати та описувати свої думки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Експерт зодіаку сказав, що знаки повітря повинні уникати темних кольорів у спальні, таких як лісовий зелений або блакитний, і замість цього вибирати "повітряні кольори — найблідіший жовтий, найсвітліший сірий, шепіт рум'янцю".

"Повітряні знаки є борцями за свободу і їх надихає соціальна справедливість, тож ви знайдете старий плакат для демонстрації рівності. І чисті матеріали, марлю та павутинку".

Тож, порада для повітряних знаків Зодіаку така — використовуйте свій простір якнайкраще та використовуйте комод у стилі Scandi як письмовий стіл і туалетний столик, коли прийде натхнення.

Нагадаємо, ми писали, що астрологи назвали 5 чоловічих імен, які носять любителі "лівачка".

Як повідомляв "Знай.ua" дати магнітних бур у листопаді: коли берегти голови та як пережити коливання.

Також "Знай.ua" інформував, які є залежні гуляки та неврастеники з жахливим характером: чоловічі імена, які відштовхують удачу.