У народі кажуть: "Як корабель назвеш, так і попливе". Так і з іменами: як людину назвуть, такою і буде її доля.

Іноді ми замислюємося про те, чому нам так не щастить, але відповідь виявляється на поверхні, а точніше - у паспорті. Сьогодні ми зібрали топ чоловічих імен, володарі яких не є улюбленцями удачі, бо відштовхують її.

Чоловік, в'язниця
Чоловік, в'язниця

Анатолій

Згідно з сухою статистикою, чоловіки з цим ім'ям ласі на різні залежності. Через згубні уподобання життя Анатолія перетвориться на непростий квест. Низка нещасть через постійні колотнечі, в які він потрапляє, позбавляє його не тільки удачі, а й щастя. Такий чоловік, якщо він піддався енергетиці свого імені, стає замкнутим, нелюдимим та дуже агресивним.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вадим

Віддасть перевагу роботі, кар'єрі та любові розваг, які трапляться під руку. За таким чоловіком потрібне око та око, адже він постійно потрапляє в якісь історії, найчастіше неприємні. Лише тотальний контроль може хоч якось утихомирити його норовливий характер, але вплинути на Вадима можна тільки в дитинстві. Якщо момент втрачено, шанси, що він візьметься за розум, мізерно малі.

Чоловік
Чоловік

Юліан

Багато злетів та стільки ж падінь готує ім'я своєму носію. На життєвому шляху Юліану неодноразово буде потрібна допомога близьких, причому дуже істотна. Серед Юліанів багато неврастеників, які важко переживають навіть саму дрібничну неприємність. Похмурість і страх поразки змушують його бачити невдачі у всьому, а як відомо, закон тяжіння найчастіше спрацьовує у подібних випадках.

Леонід

У Леоніда з дитинства досить поганий характер. Це пропалений песиміст, який у всьому бачить негатив. Йому подобається перекладати відповідальність та ховатися за спиною близьких. Це сильно відштовхує удачу, яка приходить до амбітних і рішучих чоловіків, так що часом Леоніду доводиться йти проти свого імені, долаючи його енергетику.

Самотній чоловік
Самотній чоловік

Нагадаємо про топ-5 фактів про знаки Зодіаку: чи мстиві Скорпіони і чи педантичні Діви.

Раніше ми повідомляли, хто ви із серіалу "Дім Дракона" за знаком Зодіаку.