Відомо, що геомагнітні бурі впливають на людей похилого віку, вагітних, та людей з серцевими патологіями. У листопаді 2022 року буде кілька геомагнітних бур, які почнуться одразу з 1 листопада.

Майже половину місяця ми відчуватимемо на собі дію Сонця та його активність. Магнітні бурі можуть посилювати мігрені, пригнічений настрій, тривожність та загострення хронічних захворювань. 1-2 листопада на Землю опуститься перша геомагнітна буря місяця. Вона буде середньої інтенсивності.

Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел
Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел

Друга геомагнітна буря очікується в період з 10 по 12 листопада. Тоді очікується більш потужна буря, яка торкнеться всіх людей, особливо тих, хто має хронічні хвороби.

18 – 19 листопада відбудеться магнітна буря найбільшої інтенсивності за весь місяць. Вона триватиме кілька днів і вплине навіть на тварин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З 25 до 28 листопада людство знову накриють магнітні бурі середньої інтенсивності. У цей період можуть спостерігатися сонливість, дратівливість та поганий настрій.

Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують цим типам сонячних явищ.

Щоб мінімізувати негативні можливі наслідки для здоров’я, у дні магнітних бур слід дотримуватися певних правил. Мова йде про правильне харчування, помірну фізичну активність, відпочинок та повноцінний сон, а також про відмову від кави та алкоголю.

Нагадаємо, ми писали, про гороскоп на тиждень 30 жовтня-6 листопада для всіх знаків Зодіаку: муки Стрільців, підозрілість Дів та лікування Овнів.

Як повідомляв "Знай.ua", як області потішить теплом початок останнього осіннього місяця: прогноз погоди на 1 листопада.

Також "Знай.ua" інформував, що гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.