Багато дівчат після перших побачень з хлопцем починають перевіряти їхню зодіакальну сумісність. Іноді це ще до початку романтичних зустрічей.

Це, звичайно, все чудово, але ми рекомендуємо спочатку поглянути на ім'я вашого можливого майбутнього супутника життя. Адже біоенергетики виділили точні імена, які найчастіше носять любителі позаглядати під спідниці інших дівчат.

невірний хлопець
невірний хлопець

Іван

Іван дуже трепетно ​​і дбайливо ставиться до своєї сім'ї, важко навіть припустити, що може зважитися на зраду. Чоловіки з цим ім'ям, як правило, рано укладають шлюб і надто ідеалізують своїх дружин, вважаючи свої потреби негідними супутниць. Саме тому свої бажання вони реалізують збоку. Крім того, Іван дуже азартен і любить пофліртувати з черговою красунею.

Василь

Василь знає, як привернути увагу. Заради досягнення своєї мети він може виявляти галантність, турботу, увагу та робити все, щоб зацікавити жінку. Іноді зачаровані жінки бувають надто спритними і самі «стрибають» у ліжко до Василя, мріючи про те, що всі його приємні промови стануть дійсністю. А сам Василь не розуміє, як таке відбувається, і твердо заявляє про те, що це востаннє.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Чоловік, фото: Знай.ua
Чоловік, фото: Знай.ua

Андрій

Чоловік-власник цього імені ніколи не зізнається у зраді, навіть якщо його застануть з іншою жінкою. Він наполягатиме на тому, що нічого не було. Андрій зробить так, що винною виявиться його супутниця. Він вважає себе гарною людиною, а до будь-яких зрад його примушує обраниця, коли критикує і надто тисне на неї. Чим довше він перебуває у відносинах і ходить "ліворуч", тим безглуздішими стають його виправдання.

Марк

Чоловіки з цим ім'ям справжні егоїсти, яким важливо довести свою чарівність. Найчастіше Марк зраджує лише у тому, щоб потішити своє самолюбство. Йому зовсім не соромно перед партнеркою, і він може навіть не приховувати свої пригоди, вважаючи, що у стосунках не повинно бути жодних секретів. Багатьом дамам нічого не залишається, крім як приймати його таким, яким він є, адже Марк занадто харизматичний. Якщо ж жінки думають, що заради них він зміниться, то краще одразу здатися. Він може намагатися лише заради себе.

Чоловік
Чоловік

Олександр

Ще підлітком Олександр починає активно "пробувати це життя на смак". Він багато часу приділяє вечіркам, новим знайомствам, змінюючи дівчат, наче рукавички. У його житті можуть зустрічатися і пристойні жінки, але він швидко з ними розлучається, вважаючи, що йому ще рано заводити серйозні стосунки. Але коли Олександр одружується, то створює міцну сім'ю, від ідилії якої стає часом нудно. Щоб хоч якось урізноманітнити своє особисте життя і довести собі, що він ще на щось здатний, Олександр може почати "ходити наліво".

Нагадаємо, перевірте чоловіка, перш ніж вийти заміж: 5 чоловічих імен, які подарують славу, удачу та багатство.

Раніше ми повідомляли, що ці жінки приречені на самотність: 4 імені, які подарують вічні метання та короткочасні романи.