Один із найбільших українських банків "Ощадбанк", який популярний тим, що абсолютна більшість українських пенсіонерів одержують у ньому свої законні соціальні виплати, продовжує дивувати. На цей раз з'явилася інформація, що у банку переселенцям "нав'язали" страховку, яка їм була непотрібна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

Помітили, що автор відкликання у заголовку написав так: "Правомірність". Цього разу йтиметься про ті послуги, які потрібні від банку далеко не всім клієнтам.

"У банку, як переселенці оформляли картку киянина. При оформленні картки працівник банку змусив оформити страховку, аргументи про відмову оформити страховку не діяли. Заплатила 150 грн. Потім дізналася, що така доля спіткала не лише мене, а й інших переселенців.", - пише незадоволена українка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Заради справедливості варто зазначити той факт, що представники банку написали відповідь: "Дозвольте вибачитись за завдані незручності та надану недостовірну консультацію працівником відділення. Напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення адресу відділення, до якого Ви зверталися, і ми проведемо роботу з працівниками".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанка", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанка", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Чим далі, тим гірше": українці з карткою "ПриватБанку" відчули на своєму гаманці несподівані ліміти, люди залишилися без грошей.

Раніше повідомлялося, "Гроші залишились у банкоматі...": українець отримав подвійний удар від "ПриватБанку" та "Ощадбанку".

Також, у популярних українських супермаркетах гречка та деякі крупи подешевшали, а борошно дорожчає.