В українській столиці за деякий час почнуть діяти нові правила щодо водіїв. Наразі представники Київської міської військової адміністрації планують посилити контроль над водіями, які їздять без глушника чи інших звукопригнічуючих систем.

Варто зазначити одразу, що за таке порушення правил у порушника можуть вилучити автомобіль.

Про це стало відомо завдяки заяві нового голови Київської міської військової адміністрації Сергія Попка.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Повідомляється, що саму заборону на пересування гучних транспортних засобів КМВА видала ще в червні. Причина такого кроку була досить простою. Шум, що видає такий автомобіль, лякає городян та дуже небажаний для людей з ПТСР. Незважаючи на заборону, її особливо не контролювали на вулицях української столиці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Черговим приводом для відновлення обговорення цієї теми стало відео, де журналісти зняли на вулицях Києва, як стритрейсери та власники тюнінгованих авто збираються посеред Києва та їздять наче в країні нічого не сталося.

Тепер представники столичної військової адміністрації пообіцяли посилити контроль за такими водіями, але як саме це відбуватиметься наразі невідомо.

Нагадаємо, з 2000 до 5000 гривень: Зеленського просять збільшити допомогу ВПО, не вистачає навіть на продукти.

Раніше повідомлялося, українським військовим передбачено компенсацію: як це буде працювати і хто може отримати.

Також, у Міносвіти пояснили, як навчатимуться школярі під час відключення світла на "дистанційці".