Прийшов час рішучих дій стосовно зірок, які вирішили "промовчати". Справа в тому, що український президент Володимир Зеленський указом ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо українських співачок, які живуть у Росії, та російських акторів, які підтримують агресію проти України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному порталі українського президента.

Відомо, що під обмеження потрапили, у тому числі Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Анна Седокова, які не засудили російську війну проти України. У списку також є колишня українська ведуча Сніжана Єгорова, яка підтримувала Путіна.

Повалій, Лорак, Тодоренко та Седокова, скріншот: YouTube
Повалій, Лорак, Тодоренко та Седокова, скріншот: YouTube

Санкції РНБО також торкнулися російської пропагандистки Тіни Канделакі, співаків та артистів Олега Газманова, Тіматі (Тімура Юнусова), Миколи Баскова, Стаса Михайлова, Надії Бабкіної, Стаса Костюшкіна, Юлії Чичеріної, акторів Івана Охлобустикова, Михайла Бохорєстива, Михайла (загалом у списку понад 3600 фізичних та юридичних осіб).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обмеження передбачають, зокрема, блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону виведення капіталу та позбавлення державних нагород.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Масштабні санкції РНБО, затверджено президентом України, включають російських олігархів та їх оточення, дітей та родичів російського диктатора Володимира Путіна, колаборантів, пропагандистів, представників керівного складу російської армії, маріонеток Кремля в терористичних організаціях "Л/ДНР", іноземних громадян, які зображували "спостерігачів" на фейкових референдумах, і таке інше.

Нагадаємо, зрадниця Ані Лорак після мовчання вирішила заспівати, але не про війну в Україні.

Раніше повідомлялося, колишній Ані Лорак продюсер Фалеса розповів усю правду про відносини зі співачкою: "Купували їй прокладки...".

Також, зрадниці Ані Лорак скасували концерти в Європі: українці досягли справедливості.