Співачка Ані Лорак стала справжнім розчаруванням та зрадницею для всього українського народу, коли вирішила промовчати про війну та продовжила працювати у росії. Нещодавно вона згадала про своє коріння.

Ані Лорак різко "перевзулась" після усвідомлення, що вона не потрібна навіть російській аудиторії. Нещодавно вона оголосила себе "найтитулованішою українською співачкою" і навіть анонсувала дати концертів у Європі. Проте розгніваним українцям вдалося домогтися їх скасування.

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

Артистку дуже сильно критикують і всіляко засуджують який місяць, а ЗМІ заявляють, що вона спеціально акцентувала увагу на тому, що вона українка, щоб виступати в Європі, але її план не спрацював.

"Гастролерка Ані Лорак знову перевершила саму себе. Росіян у Європі не люблять, тому, щоб мати можливість виступати за кордоном, вона назвала себе українкою. Зрадник вкотре пробила дно. Вона продовжує жити і працювати в Росії. Проте, для концертів у Європі Лорак вирішила згадати про нагороди, які колись отримувала в Україні", - пишуть у ЗМІ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що активістам спочатку вдалося скасувати концерт у Празі, а потім і по всій Німеччині. Більше того, противники Ані Лорак навіть хотіли навіть влаштувати акції протесту, якби виконавиця все ж таки ризикнула виступити в Європі.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що скандал з Ані Лорак не вщухає: з'ясувалися дикі подробиці концерту в Австралії

Як повідомляв Знай.ua, молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші, менеджер Кіркорова злив усе: "Не потрібна йому, як жінка"

Також портал Знай.ua писав, що пропагандист Корчовніков з "Кадетів" звинуватив у підриві Кримського мосту богохульного Кіркорова