Наталія Кличко вже давно живе в Німеччині, поки її колишній чоловік Віталій працює на благо Києва. Жінка захоплюється співом, а з початком війни стала активно допомагати рідній країні, беручи участь у благодійних заходах та підтримуючи співвітчизників.

Наталія після розлучення з мером Києва Віталієм Кличком зовсім не сумує. Принаймні це вона демонструє в соцмережах. Хоча подружжя було разом з 1996 року, але жило окремо, їм досить швидко вдалося "прийти до тями".

Віталій та Наталія Кличко, фото xsport
Віталій та Наталія Кличко, фото xsport

На цей раз колишня дружина голови столиці показала, який несподіваний гість прилетів до неї в гості. Наталія не зачинила вікно і цим скористався маленький зелений папуга. Вона була дуже рада такій зустрічі і навіть мило "пощебетала" з балакуном, який з великим бажанням їй відповідав.

"Який приємний сюрприз може чекати на вас, коли ви залишаєте вікно свого будинку відкритим.." - написала Наталя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Оскільки багато хто переживав за долю птаха, колишня Кличка поспішила всіх заспокоїти - папуга вже знайшов свого власника. Жінка заговорила від його особи і повідомила, що він благополучно долетів додому і вже ласує смаколиками.

Раніше ми писали про те, що Наталія Кличко натякнула, що розпрощатися з колишнім чоловіком буде не так уже й легко: "шукає" в собі сміливість

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Кличко вперше порушила мовчання та пояснила розлучення з мером Києва

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Кличко заявив про розлучення із дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте