У Києві за кермом помер водій тролейбуса.

Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у Фейсбуці.

Повідомляється, що чоловікові стало погано і він зупинився на перехресті Вишгородської та Мостицької.

Першими на допомогу прибігли рятувальники КАРС КМДА, почали реанімацію, через кілька хвилин підключилися медики швидкої. Ще через півгодини констатували біологічну смерть чоловіка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Добре хоч не на ходу ... Шкода мужика", " та тому,що в таку спеку, вони бідні їздять цілий день за кермом в духоті. Шкода чоловіка", "який жах", " Душно...кондиціонерів немає", " спека. Потрібно робити сієсту як в Іспанії", - писали в коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше У Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "за мить до…" Патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці Олександра Архипенка перехожі помітили жінку, яка поводиться неадекватно. За словами заявниці, жінка сиділа на підвіконні дев'ятого поверху багатоповерхівки і голосно кричала.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аварія сім'ї з 13 осіб в одному авто: 7-річного Діму поховали, решта в лікарні - спливли нові деталі. Аварія сталася в селищі Ревне Київської області. У легковому автомобілі перебувало 13 осіб - 7 дітей у багажнику та 6 дорослих у салоні.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві на Подолі сталася серія запеклих масових бійок: спека не завадила кулакам. На Подолі пізно ввечері сталося відразу кілька масових бійок між відвідувачами розважальних закладів