У Києві сталася стрілянина на вулиці Срібнокільській, 3, в результаті чого до медиків звернулася жінка, яка торгувала неподалік полуницею. Про це повідомили у виданні "Сьогодні".

Варто відзначити, що поки що існує дві версії того, що відбувалося в той момент. За версією продавщиці полуниці, озвученої в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook, на неї ні з того, ні з сього накинувся чоловік у камуфляжній формі. Він нібито направив на неї пістолет, і поранив ножем охоронця. Його схопили представники приватної охоронної фірми і передали поліції.

За іншою версією, чоловік сам є охоронцем розташованого неподалік об'єкта. Того дня він чергував з братом на посту, коли йому зателефонувала дружина.

Посварившись з дружиною по телефону, підозрюваної влаштував перебранку з братом і почав стріляти з пістолета в повітря.

Це так налякало продавщицю полуниці, що їй знадобилася допомога медиків. Дебошира затримали та передали правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Свідки інциденту сходяться в одному-чоловік поводився неадекватно, і, швидше за все, перебував під дією якихось речовин.

"Чол побачив напис "хімія", і подумав, що це його точка", "Синька - зло!» ,- пишуть у коментарях до повідомлення кияни.

Раніше ми повідомляли, афроамериканка відкрила стрілянину по копу після біганини з криками, померла на місці. В результаті події 31-річна Ніка Холберт померла від отриманих поранень.

Як повідомляв " Знай", у Чехії загинула молода Українка, у цій трагедії-долі тисяч заробітчан. 27-річна мешканка села Гринівці Тлумацького району Оксана Васильєв загинула в Чехії на заробітках. Жінка провалилася через скляну підлогу на 4-му поверсі.

Також "Знай" писав, що рік у масках і на кисні, як живе Українське село, яке першим скосив коронавірус.