У Києві на багатостраждальному Шулявському мосту, який нещодавно відреконструювали, знову біда.

Вода б'є ключем просто з-під асфальту на проїжджій частині. Відео, зроблене користувачкою Оленою Козаковою, публікує спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

"Варіанти:

1. Завбачливі будівельники вивели дуже дивний дренаж
2. Прорвало трубу",- припускають автори.

Нещодавно киян та гостей столиці, а також тих, хто найближчим часом збирається відвідати Київ, попередили про тимчасове перекриття двох ключових столичних трас. Як зазначається, тимчасово частково обмежать рух транспорту на трасах "Київ – Одеса" і "Київ – Чоп". Обмеження на проїзд триватимуть з 6:00 вівторка, 25 травня, до 17:00 вівторка, 1 червня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.