Киян та гостей столиці, а також тих, хто найближчим часом збирається відвідати Київ, попередили про тимчасове перекриття двох ключових столичних трас. Про це розповіли на сторінці у Facebook Служби автомобільних доріг Київської області.

Як зазначається, тимчасово частково обмежать рух транспорту на трасах «Київ – Одеса» і «Київ – Чоп».

Обмеження на проїзд триватимуть з 6:00 вівторка, 25 травня, до 17:00 вівторка, 1 червня.

Повідомляється, що для проїзду будуть доступні лише дві смуги на трасі в сторону Львова та одна - в сторону Києва на Одеській трасі.

Причиною для такого рішення стало те, що на зазначених ділянках триватимуть ремонтні роботи, для яких буде залучено важку ремонтну техніку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Будівництво цієї розв'язки на етапі влаштування буронабивних паль на естакаді за межами проїзної частини, та задля виконання цього виду робіт, важку дорожню техніку необхідно розмістити на проїзній частині», - пояснили у Службі.

«Пробіще до Стоянки буде від самої Житомирської розв'язки в Києві, кошмар», «Перекрита Окружна, тепер перекриють Одеську трасу, Гатне, Крюковщину потрібно знову на локдаун, все одно нікуди не виїдуть!», - обурюються у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також "Знай.uа" писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.