У Києві розшукують зниклу безвісти дівчину 17-ти років. Про це розповіли у спільноті dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, пошуками неповнолітньої займаються співробітники Деснянського управління поліції ГУНП у столиці.

За даними поліції, неповнолітню Рєзнікову Катерину Іллівну, 2003 року народження, востаннє бачили 12 травня 2021 року. Того дня вона пішла з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей № 1 у Києві , і наразі про її місцеперебування нічого не відомо.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 16-17 років, на зріст 160 сантиметрів, худорлявої статури.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

На момент зникнення була вдягнута: сіра спідниця, чорна блузка, коротка шкіряна куртка, взяття рожевого кольору, із собою мала сумку-бананку.

Якщо ви маєте будь-яку інформацію про можливе місце перебування дівчини, повідомляйте про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.