У Києві впіймали нахабних злодійок, які нахабно обчищали кишені перехожих. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, злочинниці потрапили в поле зору співробітників столичної прокуратури, які саме виходили з роботи приблизно о 21:00.

Все відбувалося на Антоновича, 103, поблизу будівлі Київської міської прокуратури. Злодюжки саме намагалися обікрасти якусь жінку.

Чоловіки, які стали свідками злочину, одразу кинулися наздоганяти трьох крадійок. Ті спробували втекти через арку житлового будинку, однак там їх і затримали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Серед їхніх речей виявили вкрадений гаманець.

Виявилося, що всі затримані приїхали до Києва з окремого хутора поблизу міста Берегове на Закарпатті.

«Смішно. Хто їх посадить, кому вони потрібні. Завтра ці уже знайомі всім красавиці знову підуть красти», «Раніше хоч намагалися брехати, що ні при чому. Тепер нахабно кажуть "варую". Поки при кожному затриманні не будуть ламати мінімум по руці всім, толку не буде», - впевнені кияни у коментарях.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.