У Києві в квітні безвісти зник хлопець, рідні не залишають надії знайти його. Про це повідомляють у Службі розшуку людей при столичній поліції.

Як зазначається, Дмитра Волосевича, 1998 року народження, востаннє бачили ще в середині минулого місяця. Тоді він вийшов з будинку, розташованого на Оболоні, і назад більше не повернувся.

Прикмети зниклого хлопця: 176 сантиметрів зросту, спортивної статури, волосся світло-русяве, очі сіро-блакитного кольору.

У хлопця також є особливі прикмети: шрам на верхній губі з лівого боку. На лівій руці між великим і вказівним пальцем-татуювання у вигляді вісімки, в області сонячного сплетення - у вигляді серця, на ребрах - підпис матері.

На момент виходу з дому Дмитро був одягнений: сіро-зелена куртка, сірі джинси, взутий в білі кросівки з чорними вставками. На голові-темна шапка.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Будь-якого, хто володіє інформацією про місце знаходження молодої людини, просять повідомити про це в поліцію по гарячій телефонній лінії.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.uа , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.