Під Києвом розшукують неповнолітнього хлопця, який зник з дому. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на службу розшуку дітей.

Як зазначається, неповнолітнього мешканця Борисполя Кирила Підлужного розшукують силами співробітників Бориспільського районного управління поліції.

За даними правоохоронців, 15-річний хлопець 30 квітня 2021 року близько 15:00 за власним бажанням, нікого не попередивши, пішов з території Бориспільського професійного ліцею, розташованого на вулиці А. Ушакова, 17. Де зараз перебуває дитина, наразі не відомо.

Прикмети хлопчика: виглядає на 16 років, 170 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Волосся темне, обличчя овальне, очі сірого кольору.

На момент зникнення був одягнутий у темно-синю куртку з капюшоном, темний спортивний реглан, темні джинси, кросівки чорного кольору з помаранчевою підошвою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Якщо ви знаєте, де зараз може перебувати Кирило Підлужний, повідомте про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.