Неповнолітнього хлопця з Білої Церкви Київської області, якого з 26 квітня розшукували рідні та поліція, знайшли мертвим.

Про це розповіли правоохоронці, повідомляють у спільноті «Підслухано Біла Церква» в соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, 17-річного Андрія Коломійця знайшли мертвим. Українці висловлюють співчуття рідним і близьким.

«Увага! Розшук неповнолітнього припинено! На жаль, підліток загинув», - розповіли у спільноті. Подробиць трагічного інциденту правоохоронці поки що не розголошують. Також нічого не відомо про причини загибелі підлітка – чи було проти нього вчинено протиправні дії, чи ж смерть стала наслідком нещасного випадку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що хлопець вийшов з дому опівдні 26 квітня, проте назад так і не повернувся. Його швидко оголосили у розшук.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.