У Києві рибалка врятував 11-річного хлопчика, який стояв на плаваючій брилі льоду. Хлопчика вдалося доставити до берега за допомогою спінінга.

Відео рятувальної операції опублікував рибалка Річард Горда на своїй сторінці у Фейсбуці.

Порятунок хлопчика відбувався на річці Десенка. Дитина була на відстані від берега приблизно в 20 метрів. А глибина в тому місці становила близько 15 метрів. Рибалка кинув волосінь спінінга на крижину. Хлопчик схопився за неї і його стали акуратно тягнути в бік берега.

На щастя, рятувальна операція пройшла успішно. Сам Річард Горда подвигом свій вчинок не вважає. Подібне у нього траплялося не вперше.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Подвигу ніякого немає, просто опинилися там в потрібний момент. Те, що я кинув і вдарив з першого разу - це дякувати Богові. По іншому не бачу. Другої спроби не могло бути. Лід під малим тріщав. Дитина суха, здорова і отримає урок на все життя. Слідкуйте за своїми чадами і забороняйте підходити до води"– - написав Горда.

Його друг і напарник Сергій Булавський, у свою чергу, повідомив, що врятований хлопчик пообіцяв більше не ходити до води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни розвели багаття для шашлику на балконі багатоповерхівки -" досі газ не підключили". Під Києвом, в місті Ірпінь, жителі квартири в одному з житлових кварталів вирішили приготувати шашлик, не виходячи з дому.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянин у метро натягнув кепку на протигаз - " Шах і мат, коронавірус!" У київському метро на Гідропарку помітили чоловіка в протигазі.

Також «Знай.иа " писав, що Київські копи перетворилися на баб-повитух на завантаженій дорозі: "народжую!" Під Києвом правоохоронці допомогли дістатися до лікарні жінці, яка поспішала на пологи.