У Києві та області розшукують безвісти зниклого 29-річного чоловіка. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, востаннє Харченко Олександра Олександровича, 02.05.1992 року народження, бачили ще 16 березня цього року. Він пізно ввечері, приблизно о 21:00, вийшов з дому у місті Буча, на вулиці Вокзальній, 129Г, і вирушив у невідомому напрямку.

Куди пішов чоловік та де може перебувати зараз, на жаль, не відомо.

Рідні повідомляють, що того вечора Олександр був вдягнений у чорну куртку, джинси та світлі кросівки.

Прикмети зниклого – виглядає на свій вік, середньої статури, волосся та борода темні. Також має татуювання.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Усіх, хто міг бачити чоловіка та може повідомити, в якому напрямку він рухався або де він зараз перебуває, просять повідомити до поліції або ж зателефонувати за номером 0932041413.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.