Під Києвом розшукують зниклого безвісти 17-річного хлопця. Про це розповіли в співтоваристві «Київ сьогодні».

Як повідомляється, неповнолітній житель Обухова вийшов з будинку вранці 18 березня, і назад досі не повернувся.

Відомо, що 17-річного Богдана Содоля востаннє бачили приблизно об 11:00 того ж дня.

Прикмети зниклого молодого чоловіка: зріст 180 сантиметрів, худорлявої статури. Коротко стрижені темне волосся, обличчя круглої форми, карі очі.

Фото « " Київ сьогодні»
Фото « " Київ сьогодні»

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На момент відходу з дому був одягнений в чорну куртку, такого ж кольору спортивні штани з білими вставками з боків, толстовку чорного кольору. Взутий в біло-зелені кросівки.

Будь-яка інформація про те, де може перебувати хлопець, дуже важлива для правоохоронців. Її просять повідомляти за номером телефону гарячої лінії поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.