У Києві мешканці одного з будинків на Клавдієвській скаржаться на жінку, яка «бореться із курцями» за допомогою підпалів. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«В одній із багатоповерхівок на Клавдієвській проживає дивна пані. Дивна тим, що таким методом вона проводить боротьбу із паліями тютюнових виробів. Найбільш дивне у цій ситуації те, що на цьому поверсі зовсім ніхто не палить. Зараз мешканці пишуть колективне звернення на цю пані до поліції, оскільки вона наражає на небезпеку всіх жителів будинку», - пишуть автори посту.

«То в неї, мабуть, весіннє загострення», «Тому й ніхто не палить на поверсі! Допомагає ж», «Та їй не поліція потрібна, судячи з поведінки. Ну я би подібну тьотю підсрачниками гнав зі свого поверху, без прелюдій та відео», - обурюються кияни.

«Чим більше місто, тим більше фріків. Задути її вогнегасником порошковим, нехай би верещало "прівєдєніє" тоді», «Це якась лялька вуду сусідів палиться?», - не можуть зрозуміти коментатори.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "показував геніталії, душив дітей".

Як повідомляв портал Знай.uа, горе-мати викинула новонароджених двійнят, як сміття:"Думала, не помітять".

Також Знай.uа писав, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху.