У Києві чоловік вкрав мобільний телефон з поштового відділення. Про це повідомили на сторінці поліції Києва у соцмережі Facebook.

У поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в поштопом відділенні по вулиці Тростянецькій невідомий оглядав посилку з телефоном і замінив його на свій. Коли оператор Пошти зробив чоловікові зауваження, той пригрозив йому фізичною розправою і втік.

Поліцейські вирушили на місце події і відразу ж приступили до пошуку злочинця.

Після проведення пошукових заходів правоохоронцям вдалося знайти чоловіка схожого за описом. При поверхневому огляді у нього також виявили мобільний телефон.

Затриманий злочинець, фото: Facebook поліція Києва
Затриманий злочинець, фото: Facebook поліція Києва
затриманий злочинець, фото: Facebook поліція Києва

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зловмисником оаказался 37-річний місцевий житель, який раніше був судимий за скоєння грабежів. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 ККУ.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Зловмиснику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Публікація поліції Києва: Facebook
Публікація поліції Києва: Facebook
Публікація поліції Києва: Facebook

Нагадаємо, що у Києві злодій напаскудив у під'їзді і пограбував квартиру, поки господарі спали - "Сер, ви наср*ли?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві серійні грабіжники попалися на гарячому і вийшли сухими з води - "Завтра знову на справу!"

Також, "Знай.uа" писав, що банда злодюжок попалася столичним копам вдруге за три дні: "Клялися виїхати з Києва"