У Києві дівчину вберегли від пограбування випадкові перехожі. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився неподалік від станції метро «Олімпійська».

«Оці паскудні створіння обступили дівчину на зупинці та намагалися обікрасти. На щастя, втрутився автор і прогнав паразиток. Київ, Олімпійська», - зазначають у спільноті.

«Респект хлопцеві, що заступився. Чудово було б, щоб люди матлошили ту мразь скрізь, де побачать. Щоб боялись, тварі, вилізти», «Не столиця, а циганський табір якийсь, чесне слово», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Тільки люди повинні підтримувати один одного. У нас проходять повз і підказують, обережно - там ці...», «Братан, у чому понт "будеш цим займатися"? ясно, що воно буде красти далі, а не вийде тихо вкрасти - пограбує. воно не вміє більше нічого. Воно не вміє нічого, крім крадіжок, працювати воно не буде, воно не вміє», - додають інші.

«"Бити не треба", говорить. А що ще з ними робити? Поліції плювати. Суду - теж. Розмови не допомогли. Ось кожен нехай скидається по подачі в будку, кожен раз, як їх бачить і вуаля, проблема буде вирішена», «Не весело, але напис на шапочці і коментар автора - це шикаааарно!», - не стримуються коментатори.

Нагадаємо, раніше У Львові банда " золотих ручок "в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!".

Як повідомляє портал "Знай.uа" По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"

Також "Знай.uа" писав, що Банда "золотих ручок" обікрала франківчанку на очах у всіх: вирвали пенсію і втекли.