Під Херсоном, в селі Щасливе, виявили труп безвісти зниклої семирічної дівчинки. Про це повідомили в поліції області.

Як повідомляється, тіло маленької Марії Борисової виявили в покинутому сараї на вулиці, де вона жила, після чотирьох днів напружених пошуків. Дівчинка зникла після того, як одна вирушила на зупинку громадського транспорту зустрічати батька.

Труп Марії знайшли в місці, яке раніше вже обшукували – він був упакований в поліетиленовий мішок білого кольору. Правоохоронці впевнені, що душогуб десь ховав тіло своєї жертви, а потім підкинув його.

Місцевість навколо будинку малятка волонтери, правоохоронці та кінологи переглядали кілька разів, за допомогою квадракоптерів і тепловізорів. Однак ніяких слідів дитини не виявляли.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Судячи по слідах на тілі, дівчинку задушили. Не виключено також, що дитина зазнала зґвалтування-це ще належить встановити експертизі.

Тепер поліція шукає вбивцю малятка, проте більш точну інформацію правоохоронці не розголошують.

Нагадаємо, що у Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині розшукують небезпечного злочинця: вбивав наших хлопців у " ЛНР"

Також, "Знай.uа" писав, що юна киянка переплутала таксі і стала жертвою лютих ґвалтівників

.