У Києві, з суботи, подорожчає проїзд у маршрутках.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Київ Зараз".

Йдеться про маршрутні таксі 177 і 178. Повідомляється, що починаючи з 27 лютого, за проїзд доведеться платити 8 гривень замість звичних 7-ми.

"У Києві на двох маршрутках подорожчає проїзд. З 27 лютого на маршрутках 177/178 вартість проїзду коштуватиме 8 гривень",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"А корита і далі ходитимуть"," і так було по 8 в деяких", " Все для народу-маршрутки дорожчають, метро дорожчає, тільки зарплати все менше)))) Ржу не можу!!!! Задавити нас хочете???? 🖕Ось Вам!!!! Не вийде!!!!!", "Пора б вже до 10-15 підняти а то в забитих маршрутках вже набридло їздити", "будуть їздити далі, скаржитися але їздити. Так у багатьох іншого варіанту немає", " якщо піднімуть ціну то у водія буде менше приводів забивати їх в мотлох. Часто саме через це вони забиті. Тим більше можна буде більше пустити на маршрут автобусів", "завжди в цих маршрутках їздив зайцем і буду їздити", " а хіба було дешевше 8?", "А в чому то новина? Було по 8 в більшій частині маршруток", - писали в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко покатає киян на метро в кредит

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві" синій " водій спалився перед копами: ледь стояв на ногах

Також «Знай.иа " писав, що Київська маршрутка "відкинула колеса" посеред дороги: "перевзутися хоче!"