Стало відомо про те, що в Київській області подорожчав проїзд у приміських маршрутках. Пасажири цим незадоволені.

Таким чином повідомляється, що зокрема, подорожчання відчули ті, хто їздить до Києва з Вишгорода, а також Вишневого. У приміських маршрутках Києва вартість була піднята на 20 відсотків, з 15 до 18 гривень. Оголошення про подорожчання висить в маршрутках.

Зокрема, починаючи з суботи, 20 лютого з 15 до 18 грн підвищили вартість проїзду в маршрутках №718 (до ВДНГ), № 721 і №716 (станції метро «Святошино» і «Нивки»).

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім перерахованих вище маршруток, дорожче стало добиратися з Вишгорода до Києва. Там підняли вартість також на три гривні.

В оголошенні вже за традицією зазначено, що зростання цін обумовлене з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів, запасних частин і ремонтних робіт.

Раніше в Києві ходили чутки, що після локдауну може різко подорожчати проїзд, зокрема в метрополітені.

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Під час поїздки жінка в салоні почала кричати, що з її сумки щойно витягли гаманець. У цей час водій побачив у дзеркало, як злодій ховає гаманець і просувається до виходу.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Також "Знай.ua" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка