У Києві шукають 14-річного підлітка з міста Тростянець Сумської області, який вже два дні відсутній вдома. Про це повідомили в телеграм-спільноті «Київ сьогодні».

Як повідомляється, Артем Суліга 2006 року народження пішов з рідного будинку, розташованого по вулиці Гришина в Тростянці, в ніч на 17 лютого. Назад за місцем проживання він так і не повернувся. Рідні припускають, що підліток може перебувати в столиці.

Прикмети зниклого 14-річного хлопчика: виглядає на свій вік, зріст 155 сантиметрів, важить близько 45 кілограмів. Світловолосий, коротко стрижений.

Особлива прикмета-верхні передні зуби виглядають крупніше інших.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На момент втечі був одягнений у темно-синю куртку з білими смужками біля рукавів, такого ж кольору черевики, джинсові штани синього кольору, чорну шапку з червоними вставками або з емблемою «Адідас».

З собою взяв синій рюкзак з написом «Приятелі дітей».

Всіх, хто бачив дитину, підходящого за описом, просять повідомити про це в поліцію.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.