У Києві все ще шукають жінку, яка зникла в стані післяпологової депресії. Про це розповіли в поліції столиці.

Як повідомляється, 38-річну Катерину Попову востаннє бачили ще десять днів тому, 8 лютого, на вулиці Райдужній. Досі від неї немає ніяких звісток. Вдома у жінки залишилися чоловік і двоє маленьких дітей.

Молодша дитина народилася зовсім недавно - 25 січня. Сестра зниклої каже, що Катерина відчувала себе не кращим чином після появи малюка – у неї розвинулася післяпологова депресія. В даний час за немовлям доглядає бабуся – мати Катерини.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Прикмети зниклої безвісти: 38 років, виглядає на свій вік. Низького зросту - 144 сантиметри, худорлявої статури. Каштанове волосся до плечей. Після пологів сильно схудла, виглядає як на фото з дітьми.

Була одягнена в куртку чорного кольору до колін, шарф сірого кольору, зелені штани і коричневі чобітки.

Якщо ви бачили цю жінку або знаєте, де вона може перебувати-повідомте в поліцію.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.