Стало відомо про інцидент, який стався в Києві. Патрульні поліції допомогли медикам вчасно доставити пацієнта до лікарні. Рахунок йшов на хвилини.

Таким чином повідомляється, що інспектори відділення безпеки дорожнього руху Олександр Клименко і Василь Харковенко в цей день перебував на стаціонарному посту, який розташовується на трасі «Київ-Житомир».

Співробітники правоохоронних органів здійснювали обмеження руху вантажівок в місто.

Раптом до них звернулися медики швидкої допомоги, яка їхала з Рівненської області. Вони благали про допомогу, так як через великі затори і складну ситуацію на дорозі вони не встигали в лікарню, а рахунок йшов на хвилини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всередині карети швидкої допомоги знаходився хворий, якого терміново потрібно було доставити в Інститут хірургії та трансплантології імені Шалімова.

Закінчувалося повітря для хворого, а маячок вийшов з ладу, тому їх ніхто не пропускав.

Поліція оперативно спрацювала, і супроводили мадіков в лікарню.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.