Стало відомо про те, що в Києві співробітники поліції допомогли довезти дитину до лікарні. Він втрачав свідомість, а температура була під 40.

Таким чином, повідомляється, що в неділю, 20 грудня, в Києві співробітники поліції супроводили автомобіль таксі, який відвозив дитину в лікарню. Хлопчикові було сильно погано. Від температури під 40 він втрачав свідомість.

Про це повідомили на сторінці «Київ Оперативний"у соціальній мережі Facebook.

Водій пише, що замовлення надійшло приблизно о 15:30, дитину потрібно було відвезти в лікарню, яка знаходиться на Алішера Навої. За словами таксиста, в цей час дороги були завантажені, але, на щастя по дорозі зустрівся екіпаж поліції, який і супроводив автомобіль прямо до лікарні, минаючи всі пробки і світлофори.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мужики, ви реально круті" - підсумував автор.

Крім цього, таксист попросив вибачення у тих, кому створила ця ситуація незручності на дорозі, це було необхідно, адже, дитині могло стати гірше в будь-яку хвилину.

Нагадаємо, раніше у Львові патрульні врятували малюка, якого покусав собака. Правоохоронці супроводили до лікарні дитину для швидкого надання медичної допомоги.

Як повідомляє портал Знай у Києві патрульні Станіслав Севідов і Юрій Школяренко врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, що сидить на перилах, звісивши ноги вниз.

Також Знай писав, що під Дніпром курсантка не розгубилася і врятувала чоловіка з епілепсією: "13 хвилин здавалися вічністю".