На Київщині розшукують неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому і назад не повернулася. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на службу розшуку дітей.

Як зазначається, дівчинку шукають у селі Гензерівка, Яготинської ОТГ Київської області, силами співробітників відділення поліції Бориспільського районного УП.

Розшукувана - Марина Неплюєва 2004 року народження. Ще 6 лютого вона залишила місце проживання по вулиці Шкільній у рідному селі, і досі не дала про себе знати. Де вона може перебувати, невідомо.

Прикмети дитини: виглядає на 16-17 років, 157 сантиметрів зросту, повної статури. Волосся чорне, фарбоване, довжиною до плечей. Обличчя круглої форми, очі карі.

На момент зникнення була одягнута у фіолетове пальто, темні джинси. Взута в білі черевики. На шиї - шарф-хомут червоного кольору, на голові чорна шапка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Із собою мала рюкзак рожевого кольору.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Усіх, хто має якусь інформацію про місце перебування дитини, просять повідомити про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.