У Києві продовжуються пошуки літнього чоловіка, який зник безвісти 13 січня у Святошинському районі міста. Про це повідомляє Kyiv Media, посилаючись на звернення доньки чоловіка.

Як зазначається, востаннє Волинця Дмитра Марковича бачили 13 січня у Святошинському районі. Тоді він намагався зайти у метро, однак охорона його не пустила, бо він був без маски. Чоловік 1949 року народження міг втратити пам'ять та заблукати. Можливо, йому потрібна медична допомога, припускають родичі.

Донька зазначає, що за чотири тижні пошуків рідні, знайомі та волонтери встигли провести огляд всіх можливих територій, опитати можливих свідків, обдзвонити лікарні міста, розклеїти оголошення про пошук людини.

«На жаль, поліція упустила час, коли ще можна було шукати людину по «гарячих слідах», використовуючи всі свої можливості, методи і інструменти, та й зараз я не бачу жодних активних дій від поліції щодо пошуку мого літнього тата», – повідомила вона.

Нагадаємо, чоловік на момент зникнення був одягнутий у чорну куртку, синяю спортивну кофту, спортивні брюки чорного кольору, сіру шапку. Був взутий у напівчеревики чорного кольору на блискавках.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери
Показати ще

Чоловік огрядної статури, може ходити поволі. Мова загальмована. Сиве волосся, брови густі. Із собою мав клейончату торбу.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.