Відомий український телеведучий і журналіст Єгор Гордєєв зробив нову публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ведучий вирішив розповісти про маленьку пригоду, яка з ним сталася на столичному Подолі.

Ні для кого не секрет, що Україну накрив сніговий циклон, який викликав масу проблем для жителів різних міст, Київ не став винятком і теж "потонув" в снігових опадах.

І сьогодні, гуляючи по засніженому Києву Гордєєв зустрів місцевого божевільного, який поставив ведучому провакаційне питання про снігопад. Після цього герої історії "дружно" послизнулися.

"Скажи мені, хто винен у снігопаді і я скажу тобі, хто ти", - прокричав мені в обличчя (без слиновиділення) подільський божевільний з такою силою, що зупинився і тільки потім послизнувся. Я не зупинився і послизнувся.
Скажи мені, хто з нас божевільний і я скажу тобі, хто ти",- написав ведучий.

Єгор Гордєєв, фото "Фейсбук"
Єгор Гордєєв, фото "Фейсбук"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Чудовий день", "Кльове фото🔥", " всі ми трохи того...", "Досить по снігу ходити. Краще заходьте в спа, а то пропали надовго" ," та Єгор зима вона така!!!!А загострення частішають!!!Фото у вас Супер", " хто перший одягнув халат, той і доктор!", "Ну, звичайно, ти)", "Єгор, ви схожі на домовичка на цьому фото"," а якби був в масці - особі було б чистимо", " сніжок на вусах! Звучить як то двозначно!",- коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Телеведучий "1+1" Гордєєв подарував українкам солодкого і ніжного зайчика: "під ялинку замовляли?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка

Також «Знай.иа " писав, що Грайливий телеведучий 1 + 1 Гордєєв зліпив сніговика прямо в студії: "який рік, такі й іграшки"