Відомий український телеведучий і журналіст Єгор Гордєєв зробив нову публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що ведучий вирішив підвести підсумки 2020 року, і показав саморобного сніговика. "Який рік, такий і сніговик" - як написав він під постом.

А якщо серйозно, то Єгор Гордєєв стверджує, що вже в повній готовності зустрічати наступний рік, але, потрібно підсумувати 2020. Незважаючи на карантин, і всю складну ситуацію в світі, ведучий. На рік не скаржиться, і пише, що він був досить цікавим і насиченим. Нові ідеї, проекти, знайомства.

Публікація Єгора Гордєєва в соціальній мережі Facebook, фото: скріншот поста
Публікація Єгора Гордєєва в соціальній мережі Facebook, фото: скріншот поста

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз потрібно залишити весь негатив позаду, і дивитися тільки вперед. "Біжимо назустріч новим горизонтам" - пише він.

Також, Єгор Гордєєв запитав передплатників, чим запам'ятався їм 2020, і що важливого вдалося здійснити.

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали "качиними". Катерина хотіла повеселити людей, проте сталося дещо інше.

Як повідомляв " Знай", Старий Вовк Сергій Жуков з " Руки вгору" вплутався в якусь " дичину", артиста закидали яйцями.

Знай писав, зірки "жіночого кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".