Відома українська телеведуча опублікувала черговий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона показала як радіє сніжній зимі.

Таким чином повідомляється, що Катерина Осадча опублікувала на своїй сторінці ролик, на якому вона паморочиться по засніженому двору. Мабуть дівчині дуже подобається ця пора року, так як це вже не перша її публікація, де вона позує на тлі снігу.

"Радість від погоди, коли понеділок-вихідний" - підписала пост Катерина Осадча.

Варто відзначити, що телеведуча вирішила мабуть вичавити все від цієї зими, і пішла кататися на санках разом з чоловіком, сином і зірковими сусідами - Потапом і Настею Каменських.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони каталися по снігу і знімали все на відео. На сторінці Юрій Горбунова з'явився ролик з цього дня.

"Як каже наша матуся -" навіщо мені стільки хлопців, щоб мене не катали? Ще й коли сусіди підганяють " - написав під постом Юрій Горбунов.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Так, артистка і її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку, а на останньому фото Катя відобразила ще й красуню-маму Анну Павлівну, яка презентувала апетитний тортик.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".