Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як вони сім'єю вміють розважатися з зірковими сусідами. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де постійно ділиться кадрами з життя.

Таким чином повідомляється, що в новому відео видно, як Юрій Горбунов і син Іван везуть маму Катерину Осадчу на санках. Ось такі розваги вони влаштували в зимову пору року, коли випало багато снігу.

"Як каже наша матуся -" навіщо мені стільки хлопців, щоб мене не катали? Ще й коли сусіди підганяють " - написав під постом Юрій Горбунов.

Сусіди у пари телеведучих дійсно зіркові-Потап і Настя Каменських, вони живуть неподалік, і вирішили розважитися разом. Поки співачка NK знімає ролик на камеру, її чоловік Потап допомагає кумам, і розчищає дорогу для санок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вони вже давно здружилися, і більше того, Олексій Потапенко став хрещеним маленького Івана, сина Горбунова і Осадчої. У якомусь роді вони поріднилися, і часто ходять один до одного в гості, або ж влаштовують подібні розваги.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".