У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області. Про це розповіли в службі розшуку дітей, передають в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, Кочерга Сергій 2005 року народження-уродженець села Нові Вербки Павлоградського району Дніпропетровської області.

Ще 24 січня хлопчик перестав виходити на зв'язок з рідними. Припускають, що він міг попрямувати до Києва, однак це не точно і він може перебувати в будь-якому іншому місті України.

Прикмети зниклої дитини: 160 сантиметрів зросту, середньої статури, очі карі, волосся темно-русяве коротко стрижені.

На момент зникнення був одягнений у світлу шкіряну дублянку, сорочку з капюшоном, темно-сині спортивні штани. Взутий в чорні черевики.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Всіх, хто знає що-небудь про місце знаходження хлопчика, просять повідомити про це в поліцію на номери телефонів гарячих ліній.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.