На київських Нивках тріснув міст, який ремонтували двічі за останні три роки.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Klymenko Time".

"Цей міст з поздовжньою тріщиною - міст на київських Нивках, який ремонтували двічі за три останні роки.

#КиївКличко - це коли тобі на капот (якщо пощастить, може і на голову) відвалиться частина "відремонтованого" мосту",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

джерело: Klymenko Time
джерело: Klymenko Time

джерело: Klymenko Time
джерело: Klymenko Time

"У Кличка такий прикуп що плювати", " Дефект балки. На заводі криво робили. До речі, в Києві за часів СРСР балки робили не тільки по УРСР але і по всьому союзу", " зате українською мовою все. Зараз же адже в країні мода не на якість життя, а на те, що все повинно бути на мові", "звичайний втомлений міст (по кличку), нічого дивного, пора звикати (","чергова диверсія КДБ, за особистим наказом самі-знаєте-кого", " а ось тепер уявіть рівень злиднів країни в якій не можуть відремонтувати невеликий міст в столиці країни!", "покажіть це Кличку"," істинний і справжній чергова Кличковськай ганьба", " Шо, прокляті комуняки ще один міст не захотіли зробити вічним? От злидні!",- писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також «Знай.иа " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.