З пішохідним мостом у центрі Києва, який у народі охрестили «Міст Кличка», вкотре сталася надзвичайна пригода. Як повідомили мешканці столиці, у скляних вставках мосту завелися мухи.

Так, киянин Дмитро Вдовико опублікував на сторінці у Facebook відповідне відео.

«Будете сміятися, але в середині скла на «мосту Кличко» завелися мухи», - прокоментував ситуацію чоловік.

У коментарях до відео користувачі соцмережі відзначають підвищений рівень вологості. Тому в подальшому не здивуються, якщо всередині мосту виявиться грибок. Мешканці столиці піджартовують, що насправді це не мухи, а «бактеріологічна зброя» і пора викликати «зоопатруль».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що після відкриття мосту, з його склянною підлогою почалися проблеми. У травні відвідувачі помітили перші тріщини на склі. З’явилися припущення, що міст обстріляли з іншого боку. В той же час Віталій Кличко зазначив, що не виключає спроб диверсії, і винні будуть покарані. Мер пообіцяв, що посилить засоби відео спостереження над мостом. При цьому пізніше скло знову тріскалося неодноразово.

Як повідомляв раніше Знай.ua На Кличка знайшли несподіваний компромат у відеоархіві МВС: "Як промінь світла"

Як писав Знай. ua Будинок Кличка заарештовано: ДБР викликало на допит мера Києва

Раніше на Знай.ua "У завтрашній день не всі можуть дивитися": Кличка відправлять у відставку за лічені години