Український боксер і брат мера Києва Володимир Кличко вирушив на зимову риболовлю, скориставшись січневими морозами. Про це він сам розповів на власній сторінці у соцмережі Instagram.

Брат столичного градоначальника зазначив, що зимова риболовля – це, передусім, випробування на витривалість. Лише найтерплячіший і найдосвідченіший рибалка здатен витримати мороз у 20 градусів заради кількох рибин.

«Перевірено. Нарешті - зима! Якщо говорити про витривалість. Спробуйте зловити рибу при -20 градусах за Цельсія або -4 градусах Фаренгейта», - запропонував Кличко своїм підписникам.

«Чи є будь-які інші чудові ідеї щодо того, що ще робити цієї зими? На жаль, гірськолижні курорти все ще закриті?», - додав він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

«Приїжджайте в Буковель, там по любому все відкрите», «Шерегеш відкритий, приїжджайте до нас кататися», «Снігову фортецю майструвати і грати в сніжки», - запрошують Кличка українці.

«Ну ти даєш, дай рибки», «Володя, вогонь, як улов? Що вдалося зловити?», - цікавляться коментатори.

Нагадаємо, ще один втомився: у Києві обвалився найпопулярніший міст, опора не витримала.

Як повідомляв Знай.ua , дружки Кличко відпиляли ласий шматочок Києва.

Знай.ua писав, що у Києві рибалка на човні застряг у водоростях і не міг вибратися.