Траса на Волині роками не бачила капітального ремонту. Дорогою неможливо ні пройти, ні проїхати, тому водії змушені об’їжджати її довшим маршрутом. Журналісти програми «Джедаів» телеканалу "2+2" відправились у рейд найгіршою дорогою України.

Переглянути сюжет можна за посиланням.

Траса знаходиться між селами Навіз та Оленівка. 20 км дороги вкриті жахливими ямами, а під час дощу перетворюється у болото. За словами місцевих, ямковий ремонт тут роблять щороку, але за кілька місяців ситуація знову повторюється.

«Краще туди не їхати, – каже місцевий водій. – На цій дорозі, як і на інших, коли війна кінчилася, танк перевозив машини. До того йде, що скоро тут танк буде тягати автобуси».

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Журналісти «Джедаів» намагалися проїхати цією трасою, але вже через 500 метрів машина застрягла. Їхати далі можна лише на дуже популярному тут транспорті – повозці. Водіям же доводиться об’їжджати пекельну ділянку, роблячи чималий гак.

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Фото: Джедаї
Фото: Джедаї

Шляховики стверджують, що саме зараз готується проект з капітального ремонту, який вони планують провести вже цього року.

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"