У Києві в ріці виявили труп військовослужбовця. Про це повідомили у пресслужбі поліції столиці.

Як зазначається, загиблий військовослужбовець вважався зниклим безвісти, його майже два тижні шукали правоохоронці та волонтери.

Наразі точні обставини загибелі чоловіка не відомі. Є лише інформація, що його тіло виловили з річки Либідь.

Сам загиблий – уродженець Вінницької області. До столичних правоохоронців із заявою про зникнення сина звернулася його матір.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Жінка розповіла, що син перестав виходити із нею на зв'язок ще на початку січня 2021 року.

Всі сили правоохоронців, волонтерів та Національної гвардії були скеровані на пошуки чоловіка. Була надія знайти його живим, проглядалися відео з камер зовнішнього спостереження. Виявилося, що сліди чоловіка губляться після того, як він провів на поїзд своїх товаришів по службі.

Однак дива не сталося – через понад десять днів пошуків труп 25-річного військового знайшли водолази, які прочісували річку Либідь.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.